perjantai 13. maaliskuuta 2015

Vaihto Fuerteventuraan


Hola Amigos! Me Joona ja Carolina lähdemme 21.3 aamuyöstä kohti Kanariansaaria. Tarkemmin Fuerteventuraan. Suoritamme siellä vastaanottovirkailija opintojemme viimeisen työharjoittelun "Juomien myynti ja tarjoilu". Työharjoittelu tapahtuu siis luultavimmin Hotellin aula baarissa tai uima-altaan yhteydessä olevassa baarissa. Se selvinnee tarkemmin vasta paikan päällä, mutta alkoholin anniskelua on siis luvassa. Hotellit sijoittuu Corralejo nimiseen kaupunkiin, jossa myöskin yövymme luultavasti kahdestaan vuokra-asunnossa tai sitten yhdessä kolmen muun lähtijän kanssa.

Turhaa faktaa saaresta on varmaankin turha kirjoittaa, koska avaamalla uuden välilehden googleen ja kirjoittamalla Fuerteventura löydätte varmasti tarpeeksi nippeli tietoa siitä kiinostuneet. Fuerteventurassa on kahden kuukauden vaihtomme aikana kesäiset säät. Sää on luultavasti samanlaista millaista on suomessa hyvänä kesänä. 

Blogimme tulee sisältämään asiaa niin töistämme kuin vapaa-ajastamme. Kuvia ja video blogeja on varmasti tulossa runsain mitoin, joten stay tuned. Parhaiten reissussa mukana pysyt seuraamalla bloggerin kautta. lukijaksi pääset liittymään blogin alareunasta löytyvällä sovelluksella. Komentoikaa ja heittäkää ideoita millasta matskuu haluutte nähä! Ekassa postauksessa ei sitten tämän enempää.

Hasta Pronto!


2 kommenttia: